Je factuur vind je  op onze site in je account . Ga vervolgens naar ‘Bestellingen’ en klik op je bestelling om bij de details van jouw bestelling te komen. Je kunt nu de factuur/facturen downloaden!

Ook word u factuur automatisch verstuurd als u bestelling is afgerond.

Als je een bedrijf in Belgiëhebt, dan kun je jouw btw op de gangbare manier verrekenen via je belastingaangifte. Heb je een bedrijf binnen Europa, uitgezonderd België? Dan mogen wij je bestelling vrij van btw leveren. Als verificatie hebben wij daarvoor je btw-nummer en het adres waar je bedrijf is gevestigd nodig. In het bestelproces zijn deze gegevens op de daarvoor bestemde velden in te vullen. Na goedkeuring kunnen wij je btw-vrij leveren

De verzendkosten in België en Nederland zijn gratis in Frankrijk en Duitsland betaal je 9,95€ extra per pakket.

 

Toch niet helemaal tevreden over je product(en)? Kan natuurlijk gebeuren. Denk er gerust even over na, je kunt ze tot 14 dagen na ontvangst retour sturen uiteraard dient de verfpot niet opengemaakt te zijn.

Nee, de verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Je bestelling word binnen 48h verzonden.

.

Achteroverleunen en uitkijken tot POSTNL voor je deur staat. Dan doen wij de rest. We sturen je een bestelbevestiging per e-mail. Op het moment dat wij de bestelling versturen, in deze e-mail staat ook de  Track & Trace code. Hiermee kun je het pakket op de voet volgen tot aan het moment dat je de gelukkige eigenaar bent. In je account is het ook altijd mogelijk om je pakket te volgen.

.

Wil je je verfgereedschap later weer gebruiken? Je kunt kwasten en verfrollers schoonmaken. Als je verf op terpentinebasis hebt gebruikt, giet je een kleine hoeveelheid verdunde ontvetter in een pot. Druk de kwast of verfroller tegen de zijkanten, zodat het schoonmaakproduct goed in de haren of vacht trekt. Laat twee uur weken, maak droog met een schone doek en bewaar op een droge plek. Heb je verf op waterbasis gebruikt? Week je kwast of verfroller dan twee uur in warm water. Droog daarna met een schone doek en bewaar ook deze kwasten en verfrollers op een droge plek.

Verf is goed houdbaar. Verf op waterbasis kun je ten minste een jaar bewaren en verf op terpentinebasis zeker twee jaar. Bewaar verf vorstvrij en bij voorkeur niet in een ruimte waar het product bloot kan komen te staat aan te hoge of te lage temperaturen. Een schuur is bijvoorbeeld niet geschikt om verf te bewaren.

1. Levering op een adres naar keuze

Je geeft zelf het leveringsadres in bij de aankoop van jouw product(en). Bij je thuis, op je werk, of op een ander adres, POSTNL zal jouw pakket met de grootste zorg op het gekozen adres afleveren. Wanneer je niet thuis bent wanneer de POSTNL chauffeur langskomt en je buur evenmin, dan wordt je pakket naar een POSTNL SERVICE PUNT in je buurt gebracht. Op deze manier heb je je pakket zo snel mogelijk in je bezit en bepaal je zelf wanneer je het gaat ophalen.

De POSTNL chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de SERVICE PUNT en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen.

2. Afhaling in de onze magazijn

Woon je in de buurt van onze magazijn? Laat je bestelling klaarleggen in ons magazijn en kom deze ophalen wanneer het jou past. Wanneer de producten in voorraad zijn, kan je jouw bestelling zeker en vast dezelfde dag nog afhalen. Hiervoor dien je telefonisch of via de mail een afspraak te maken (dit kan enkel op afspraak)!